Chocolate hero Stephen Van Hecke

Green Blossom

De gehele truffel verwijst naar de wereld waarin wij leven. De truffel op zich is de aarde. Het chocoladeplaatje rond de truffelkogel verwijst naar de muziek die ons verenigd. Het groene rond de truffelkogel verwijst in eerste instantie naar de groene aarde waar we moeten rekening houden met de natuur. We moeten groener gaan leven. In 2de instantie verwijst het naar de munt en limoen die in de praline aanwezig zijn. Deze zijn verwerkt in een gelei die het geheel frisser maakt voor de zomer. Blossom komt van de vlierbloesem die aanwezig is in de drank Roomer. De ganache bestaat uit witte chocolade waarin we de Roomer verwerkt hebben en geopteerd hebben voor een zeer lichte toets van gember. Gember bevordert de bloedcirculatie en helpt je lichaam te ontgiftigen.
Tomorrowland brengt mensen uit heel de wereld samen net zoals deze truffelpraline! In ons leven is het de bedoeling om heel veel dingen samen te beleven met elkaar. Elkaar helpen en ondersteunen om zo te evolueren naar een toekomst die groener en gezonder is!

De smaak van mijn praline

In de truffelpraline herken je de smaken limoen, dille, munt, witte chocolade, gember en de bekende Gentse drank Roomer.

Waarom is ze de praline van morgen?

Mijn praline geeft een fris gevoel en bevat een mooie zoet - zuur verhouding .
Gember is rijk aan antioxidanten. De bouwstoffen van gember zijn gingerol, shogaol en zingiberene. Deze stoffen hebben antioxidante eigenschappen die je lichaam helpen te beschermen tegen hart- en vaat ziekte en kanker. Verder zitten er in gember ook allerlei vitamines, mineralen, water, eiwitten, koolhydraten en vezels.
Dille bevat ook vitamine C.

Mijn praline is een
truffel
Gemaakt met
Belgische ingredienten
Chocolaterie Van Hecke
Koestraat 42
9000 Gent
Belgium
T
+32-92254357