Moro-gold

Onze "Praline van Morgen" houdt nog altijd in dat traditie, die ik al bijna 26 jaar verdedig, belangrijk blijft. Onze zaak is nog altijd overwegend gebaseerd op klassieke producten die weliswaar wel opgewaardeerd zijn. Trends inspireren ons om uit onze comfortzone te treden, zorgen voor verrijking van ons smaakpalet en brengen extra motivatie teweeg om te blijven innoveren en werkvreugde te boosten. Onze wedstrijdpraline is daar voor ons een perfect voorbeeld van. De herkenbare 811, gecombineerd met fruitige ginsmaak, in een modern jasje gegoten en met lokale ambachten vervaardigd (zowel gin als praline). De fruitige frisse zuren en citrustoetsen doen ons ook in de zomer verlangen naar deze praline.

De smaak van mijn praline

De praline is opgebouwd met een gelei van bloedsinaasappel en een ganache van Noah HenTho gin. Deze gin bevat toetsen van limoengras en citrusvruchten. De praline is omhuld met de traditionele 811 couverture.

Waarom is ze de praline van morgen?

Ik gebruikte opwindende en trendy ingrediënten of smaken. De praline is een combinatie van de gin-gekte en een zomerse frisse fruitsmaak. Een leuke combinatie van bitter en zuur. Door onze decoratietechnieken is het mogelijk de praline op meerdere manieren te presenteren. De schuine zijde naar boven zodat het een classic is. Deze zijde kan ook tijdens bepaalde seizoenen of gelegenheden gebruikt worden om een extra decoratie extra aan te brengen: gesuikerd bloempje, logo, .... De schuine zijde kan eveneens als onderkant gebruikt worden. Hierdoor is de eigenlijke onderzijde van de praline zichtbaar welke afgewerkt werd met een decoratie-print van goudstructuur. Mijn praline sluit naadloos aan bij trends voor morgen. Ook bij de trend van morgen zal traditie belangrijk blijven. De 811 couverture zorgt voor herkenbaarheid en de gin-fruit combinatie voor de trend. De gin die gebruikt is bulkt van ambacht. Het is een van de weinige microdistillerie-en die hun essences zelf stoken van natuurlijke grondstoffen. Ambacht en vernieuwing gecombineerd dus. Door "goud" te gebruiken bij de creatie van de praline, goudpoeder en goud-print, bekomen we een klassevolle uitstraling. Deze sluit perfect aan past bij de stijlvolle Gin fles. De praline is sober en stijlvol, zeker niet alledaags.

Mijn praline is een
vormpraline
Gemaakt met
Belgische ingredienten
Chocolatier Wauters - Meuris
Ankerstraat 45
9100 Sint-Niklaas
Belgium
T
+32 3 777 65 23